INNERCITY 2006

03-11-2006 @ 11:02

Op zaterdag 16 december vindt Innercity 2006 plaats in de RAI te Amsterdam.
Music is the answer’ is het motto van deze editie. Innercity biedt opnieuw een divers en vooruitstrevend programma op vijf podia - Red, Green, Blue, Yellow en Orange - waarbij muziek van dj’s en live-acts worden gecombineerd met audiovisuele kunst.
De nieuwe richting die met Innercity 2005 werd ingeslagen is dit jaar verder doorgevoerd in het programma, met de meest spraakmakende namen in techno, electro, house en minimal.

De Red area is het domein van de electro-getinte sounds met ondermeer publieksfavoriet en partyanimal Felix Da Housecat, Benny Rodrigues, Rauw-voorman Joost van Bellen en beatmaker Kubus.
Green presenteert de stevige techno, met het Braziliaanse Pet Duo en Miss Djax (weer helemaal terug), Technasia, Dave Ellesmere en Dimi Angelis.
Yellow is de de area met de nieuwste minimal en techno, vertegenwoordigd door toppers als Bart Skils, Loco Dice, Marc Houle live, Monika Kruse, 2000 and One en Mal Borrowed & Frei Bauwerker.
Orange staat in het teken van de ‘Recorded in Rotterdam’ cd van Michel de Hey, een fraaie collectie nieuwe Nederlandse producties, waarvan een aantal artiesten in de Rai zullen aantreden. Naast Michel de Hey (nog altijd de nummer 1 technodj van de Lage Landen) zullen ook Shinedoe - inmiddels uitgegroeid tot een internationale ster - Dexter live, Aardvarck, Coming Soon en Warren Fellow aantreden.
De Blue area staat in het teken van house en electro-house, met de Zweedse Sebastian Ingrosso, Erick E featuring MC Gee, Loveland-voorman Marnix, Victor Coral en Fedde ‘Put your hands up for Detroit’ Le Grand.

Het complete programma:
RED
Felix Da Housecat
Benny Rodrigues
Joost van Bellen
Kubus ft BangBang
Coburn
GREEN
Pet Duo
Miss Djax
Technasia
Dave Ellesmere
Dimi Angelis
YELLOW
Loco Dice
Bart Skils
Marc Houle live
Monika Kruse
2000 and One
Mal Borrowed & Frei Bauwerker
ORANGE
Michel de Hey
Shinedoe
Dexter live
Aardvarck
Coming Soon
Warren Fellow
BLUE
Sebastian Ingrosso
Erick E ft Mc Gee
Fedde Le Grand
Marnix
Victor Coral

FACTS
Naam: Innercity 2006, Music is the Answer
Locatie: Amsterdam RAI
Datum: 16 december 2006
Organisatie: ID&T Innercity bv
Tijden: 22.00 – 07.00 uur
Tickets: 47,50 euro (ex. Fee)
Tickets online: www.ticketonline.nl
Voorverkoop: Tickets zijn verkrijgbaar bij alle 1.000 filialen vanTicketbox, Free Record Shop, Primera, Zigger en de bekende voorverkoopadressen
Reserveringslijn: 0900-300 6000 (45 cpm)
Min. leeftijd: 18 jaar
Website: www.innercity.nl
www.id-t.com