Sugar Factory en Dox Records presenteren Dox' Family Night

08-01-2007 @ 22:41

Hippie meets Las Vegas.
Dox’ Family is het producers- en songwriterscollectief van het Amsterdamse label Dox Records.

Vrijdag 19 januari is de eerste editie van 2007. Na een stormachtige entree in 2006, brengt Dox’ Family Night weer de eigenzinnige sound die schommelt tussen jazz, soul en ambient liedjes in de Sugar Factory in Amsterdam.
Als vertrouwt start men om 21.00 uur met een reeks LIVE shows. Ook deze keer weer twee nieuwe bands, nieuwe tracks en warme soulvolle sounds die 2007 prettig in gaan luiden. The Easy Aloha’s smelten het tot een geheel met hun plaatjes en ditisdit kleedt het allemaal weer piekfijn aan.

Vanaf 21.00 uur geeft men gas met een unieke reeks optredens van Kofi Anonymous, Knallpot en Stije. Rednose Distrikt zuigt je mee in hun draaikolk tot 05.00 uur.
Kofi Anonymous, Knallpot, Stije en Rednose Distrikt schrijven samen songs, nemen samen op en zijn altijd op zoek naar nieuw muzikaal talent. Beter dan het een beweging te noemen, kun je het vergelijken met de manier waarop Motown niet zo zeer dreef op afzonderlijke artiesten maar op een hecht team van songwriters en muzikanten. Na al dat thuiswerk is dit hun ‘outbreak’, waar jij LIVE getuige van bent!
Kofi Anonymous, geformeerd rond Rory Ronde, basgitarist van Benny Sings, komt voor de tweede keer met een live set. Diepe intense soul, wordt afgewisseld met up-tempo rocky jazz. Knallpot, trio van Andy Birnbaum (toetsenist Benny Sings), Raphael Vanoli (guitar), Gerry Jaeger (drums), zal experimenteel jammen van ambient noise naar impro club. Stije zorgt voor de show als hij improviserend met band van genre naar genre wipt.
Zoals bij ieder platenlabel is er altijd interesse in het werk van vormgevers, filmmakers en producers. De Dox’ Family Night is een perfecte plaats om de vrijdagavond te beginnen, te breken of te eindigen. Maak fotootjes, laat je sleuren in deze Las Vegas show van acts en feel the Dox’ Family vibe!

Family-hour: 21.00 – 22.00 uur
Tussen 21.00 en 22.00 uur krijg je family-korting: Kom je met 3 familieleden, vrienden of collega’s tegelijk? Dan kost je dat maar €3,- per persoon. Dus 3 voor de prijs van 1! Vergeet ook je stempelkaart niet!