TOP NEDERLANDSE POPMUZIEK AANWEZIG BIJ 'DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE IN AHOY''

15-01-2007 @ 13:01

DAPHNE BUNSKOEK PRESENTEERT TV-UITZENDING BIJ RTL 4

Zondag 28 januari is het weer zover: dan brengt RTL 4, live vanuit Ahoy', 'De Vrienden Van Amstel LIVE! In Ahoy''. Onder leiding van presentatrice Daphne Bunskoek vindt een overweldigende, bijna drie uur durende muziekshow plaats met Nederlandse topacts als Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, Frank Boeijen, I.O.S., Postman, Krezip, Racoon, Bennie Jolink, Ilse DeLange, Within Temptation en The Sheer.
Bij 'De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy' draait alles om vriendschap en muziek; popartiesten nodigen hun muzikale vrienden uit om met hen het podium te beklimmen. Uniek is dat de betreffende artiesten niet alleen hun eigen, maar ook elkaars nummers ten gehore brengen. Tijdens het live concert in Ahoy' worden er ook in deze negende editie weer bijzondere duetten gevormd. Zo zingen Bart van Racoon en Jacqueline van Krezip samen het nummer 'I Apologise', brengt Frank Boeijen met Within Temptation het nummer 'Kronenburg' ten gehore en treden Postman en Joost van I.O.S. op met het nummer 'Altijd Wel Iemand'. Aan het eind van deze muziekavond treden alle artiesten op in een spectaculaire, gezamenlijke finale.
Met meer dan tachtigduizend bezoekers behoort 'De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy'' tot één van de best bezochte Nederlandse muziekevenementen. Na afloop van de achtste editie vorig jaar bleken al meer dan 30.000 kaarten verkocht voor het komende concert.
Uitzending: zondag 28 januari tussen 20.00 uur en 21.00 uur en tussen 22.00 uur en 23.30 uur bij RTL 4.