VIJFDE GRATIS LIEDJE VAN MIST BESCHIKBAAR GESTELD DOOR DE GROEP

30-01-2007 @ 16:10

De Nederlandse groep Mist heeft vanaf vandaag 30 januari weer haar maandelijkse muziekkado afgegeven. "Surrender", is het vijfde liedje in de albumreeks MIST:PERIOD.
Het nieuwe nummer is alleen verkrijgbaar via internet en staat op geen enkel Mist-album.
Klik hier om Surrender gratis en eenvoudig uit te pakken: http://www.mist-music.com/28/?s28p206
Veel plezier ermee namens de groep en stuur dit mailtje inclusief link gerust door naar je muziekliefhebbende vriend(in), kennis of fan! Dit cadeautje is 'geldig' tot 25 februari.
Voor meer info: www.mist-music.com

Geef je volledig over aan de liefde” is het thema van deze nieuwe song. Het nummer is vooral bestemd voor de talloze twintigers en dertigers met bindingsangst die verstrikt zijn geraakt in een ondoorzichtige wereld van internet-dating en treurige single-feesten. 
Binnen het project Mist:Period brengt MIST elke maand een nieuw nummer uit. Eén van de leuke artistieke kanten van zo’n project is dat er iedere maand snelle beslissingen genomen moeten worden waardoor plotselinge invallen, nukken, toevalstreffers en weersomstandigheden een grote invloed hebben op het eindresultaat. Na het elektronica-geflirt in november en december, heeft de band met Surrender ineens een stadionrocker opgenomen. De typische MIST-melancholie blijft, maar sound en aanpak zijn aardig anders.
 
"Surrender"
is ook een maand lang gratis verkrijgbaar via de legale muziekdownloadsites www.youmakemusic.com en www.sixmo.com
De eerste vier liedjes uit deze serie - Healthy Man, Subliminal, Escape Lane en Christmas Day - zijn daar inmiddels ook te verkrijgen tegen betaling van 99 eurocent).

De groeten van Mist:
Rick Treffers - Ivar Vermeulen - Jaimy Quite - Arthur ten Cate - Bart van Kuijk

p.s. het nummer "Surrender" heeft zijn radiodebuut op 30 januari via www.laserradio.nl tussen 20.00 en 23.00u