popdiva diana ross komt naar nederland

20-02-2007 @ 15:28

Op zaterdag 19 mei 2007 geeft Diana Ross een éénmalig concert in Ahoy Rotterdam. Het concert is onderdeel van de 'I Love You' Tour van de Amerikaanse popdiva. De kaartverkoop start 24 februari om 10.00 uur.
Het Nederlandse publiek maakte in de 60’s voor het eerst kennis met Diana Ross, toen nog als lid van het succesvolle Motownsoultrio The Supremes. Het besluit van Diana Ross om in 1970 als solo artiest verder te gaan bleek een gouden greep. Met een carrière die inmiddels meer dan 40 jaar overspant wist Ross uit te groeien tot één van de grootste popdiva’s ter wereld.
Met onder andere ‘Ain’t No Mountain High Enough’, ‘Reach Out And Touch’, ‘Upside Down’, ‘Why Do Fools Fall In Love’ en ‘Endless Love’ scoorde ze hit na hit. Haar hitsingle ‘When You Tell Me That You Love Me’ werd in 2005 opnieuw uitgebracht in duet met boy band Westlife.
Tijdens het concert in Ahoy in Rotterdam zingt Diana Ross nummers van haar laatste album dat eind vorig jaar uitkwam: ‘I Love You’, en hits uit haar gehele repertoire. De zangeres gaf nog een uitverkocht concert in Nederland in maart 2004.
DIANA ROSS
I Love You Tour

Zaterdag 19 mei 2007
Ahoy - Rotterdam