NIEUW ALBUM VAN THE SCENE: WEDERSCENE!

16-04-2007 @ 12:49

In maart 2007 werd bekendgemaakt dat de legendarische band The Scene weer bij elkaar zou komen, voor zowel een nieuw album als een tournee.
Op 21 mei 2007 zal de nieuwe CD van The Scene uitkomen getiteld: '2007'.
Op het album staan in totaal twaalf tracks. Tien klassiekers van de band hebben een ‘nieuw’ jasje gekregen. Open, Zuster en Samen klinken nu eindelijk zoals ze live ook al klonken in de hoogtijdagen van The Scene; stuwender, scherper en opzwepender!
Op drie tracks doen gasten mee. Sarah Bettens (K’s Choice) schittert in Blauw, het geweldige stemgeluid van Paskal Jakobsen (BLØF) versterkt de meezinger Iedereen is van de wereld en Tom Barman (dEUS) betovert de luisteraar op het prachtige Rigoureus!
Daarnaast twee nieuwe nummers: Meisje Van De Dromen en Alkmaar, een stad die nog nooit zo mooi is bezongen en waarvan de tekst werd geschreven door Neeltje Maria Min.

Tracklisting van: THE SCENE2007
Geloof, Blauw, Samen, Alkmaar, Rigoureus, Meisje van de dromen, Zuster, Open, Wild en luidruchtig, Iedereen is van de wereld, Brand, Steenworp.

Over DE TOUR:
Op 8 en 15 juni geeft The Scene twee exclusieve club-optredens in respectievelijk Paradiso (Amsterdam) en de AB (Brussel). Daarna staat de band op zomerfestivals in Nederland en België. Voor info zie de website.
THE SCENE on stage:
Emilie Blom van Assendelft: bas, zang                                
Jeroen Booy: drums
Otto Cooymans: toetsen, zang
Thé Lau: zang, gitaar
met:
Leendert Haaksma: gitaar
Alan McLachlan: gitaar

Label: V2 Records
Boekingen: NL – Agents After All, Lesley Grieten /  BE – Garifuna, Kris Eelen
Management: Caros Productions, Marijke Klasema

www.
2007TheScene.nl