Programma BOSPOP kompleet

25-04-2007 @ 22:04

Met de toevoeging van Ilse DeLange, VanVelzen, The Answer, The Hooters, Reamonn en Connie Lush & Blues Shouter is het programma van Bospop 2007 compleet. Bospop vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli op Sportpark Boshoven te Weert. Eerder zijn onder andere Joe Cocker, Kim Wilde, Blondie, Bløf, John Fogerty, Gary Moore, Paul Rodgers en The Waterboys al bevestigd voor het festival. De voorverkoop van Bospop 2007 is reeds begonnen.
Op zaterdag 7 juli staan naast de reeds bekend gemaakte artiesten ook Ilse DeLange, VanVelzen, The Answer en The Hooters op het podium. Ilse DeLange en VanVelzen hebben beiden recentelijk een 3FM Award in ontvangst mogen nemen. Ilse die voor Beste Zangeres en VanVelzen heeft met de single Burn de Schaal van Rigter (meest gedraaide single) in de wacht gesleept. Met de seventies rock van het Ierse The Answer heeft Bospop een ware sensatie in huis gehaald en van The Hooters komt er dit jaar nog een nieuw album uit, het laatste stamt alweer uit 1993. De hit Supergirl van Reamonn heeft door het Nederlandse programma Starmaker een flinke boost gekregen. Deze single zal ongetwijfeld de revue passeren op zondag 8 juli in Weert, net zoals songs afkomstig van zijn laatste album Wish uit april 2006. Connie Lush staat wereldwijd bekend als een van de meest talentvolle blues-zangeressen. Ze heeft al vele optredens op haar naam staan en zal daar op 8 juli ook een optreden op Bospop aan toevoegen. Ook Thunder en Eric Sardinas staan geprogrammeerd op zondag 8 juli.
Bospop geldt al jaren als één van de gezelligste festivals van Nederland. Het programma speelt zich af gedurende twee dagen, op twee podia. Ook is er een festivalcamping, een nachtcafé en een sfeervolle festivalmarkt. Op de vernieuwde website www.bospop.nl is alle informatie te vinden over de artiesten, de kampeermogelijkheden en de geschiedenis van het festival. Tevens staan er een routebeschrijving en foto's op.   
Voor meer informatie over Bospop: www.bospop.nl. Ook het tijdschema zal snel op deze website bekend gemaakt worden.

BOSPOP 2007
Zaterdag 7 & zondag 8 juli 2007
Sportpark Boshoven, Weert
Passepartout: €100 (2 dagen festival), Dagkaart Zaterdag: €55, Dagkaart Zondag: €59 (prijzen zijn excl. servicekosten).
Op beide festivaldagen gaan de deuren open om 11.00 uur en begint het programma om 12.00 uur.