TROS IN ZEE MET MEGA PIRATEN FESTIJN

03-05-2007 @ 21:11

In aanwezigheid van onder andere Johnny Hoes, Thomas Berge, Jan Keijzer, Dennie Christiaan en TROS-presentatrice Angela Esajas heeft de TROS op woensdag 2 mei in Avonturenpark Hellendoorn een overeenkomst gesloten met het Mega Piraten Festijn, de organisator van de bekende piratenfeesten.
Deze feesten zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een weergaloos muziekspektakel waarbij alle Nederlandse artiesten van naam hun bekendste hits ten gehore brengen in een megatent. Het jaarlijkse Giga Piraten Festijn in Gelredome Arnhem is met meer dan 30.000 bezoekers de afsluiter van de tournee.
De overeenkomst behelst een intensieve samenwerking op het gebied van Nederlandse muziek, dat grotendeels op het digitale TROS-themakanaal Sterren.nl te zien is, maar ook met regelmaat op Nederland 1 bij de TROS.
Gerard Baars, programmaleider bij de TROS: "Ze noemen zich Piraten maar zijn in werkelijkheid een heel serieuze partij en van groot belang voor de Nederlandstalige muziek. De TROS wil graag samen optrekken om zo alle betrokken artiesten - en vooral de nieuwkomers - nog steviger te steunen."
bron: www.tros.nl