COMEBACK VAN BENNY NEYMAN IN BELGIE

11-05-2007 @ 19:26

'Dit wordt spraakmakende comeback', aldus Koen De Smet die Benny Neyman naar Ninove/Belgie haalt
Iddergemnaar Koen De Smet trad vaak op als rechterhand van Koen Crucke, maar stort zich nu in een andere muziekbranche. Hij richtte een boekingskantoor op en haalde Benny Neyman binnen met een exclusiviteitclausule voor Vlaanderen. Zaterdag treedt Neyman op in de Plomblom.
Wim Redant
'Schrijf maar in grote letters dat Benny Neyman voor het eerst ooit optreedt in Ninove', klinkt het enthousiast bij het Theaterbureau Koen De Smet. 'Na tien jaar keert Nederlander Benny Neyman terug naar Vlaanderen met de theatertour Onverwacht die refereert naar zijn nieuwste album. Dat is enkel in de theaters te koop en werd opgenomen met een live strijkorkest. Ik geloof rotsvast dat Benny Neyman een spraakmakende comeback zal maken', vertelt De Smet. 'De charmezanger brak na een periode van liefst 28 jaar met zijn vaste manager.'

Drukke tournee
'Nico Spring in 't Veld ruimde plaats voor Hans Van Barneveld, zijn levenspartner die aangeduid werd als zijn persoonlijke manager. Voor boekingen in Nederland ging Neyman in zee met Total Rocket dat ook Frans Bauer, Rene Froger en Gerard Joling op stal heeft. Voor Vlaanderen versierde ik exclusiviteit', klinkt het fier bij De Smet, die zijn nieuwste aanwinst in Vlaanderen een druk programma laat afwerken. 'Neyman wordt de hoofdact op de Gentse Feesten, concerteert op Rimpelrock en is hoofdacht tijdens de Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort. Hij slaagde erin om met een uitverkocht Sportpaleis tijdens de recentste editie van 'Houden Van' iedereen stil te laten genieten van Waarom fluister ik je naam . Neyman is 56, maar heeft nog niets van zijn klasse verloren', vindt Koen.

bron: http://www.hetvolk.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=ML1C5010