MUZIEK VAN DE TV RECLAME: Orange

20-06-2007 @ 16:21

Telecomprovider Orange heeft de Krezip-kraker I Would Stay (u zong 'm onlangs nog massaal mee op Pinkpop) voorzien van een punkjas, een funkbroek, een reggeamuts en een jazzpijp. Weliswaar in hele korte fragmenten, maar toch.
Verantwoordelijk voor deze versies zijn onder meer de punkband NON-eX, Nederreggaehelden Beef! en Hollandfunkers Relax. (toevoeging: het jazzy stuk is afkomstig van New Cool Collective). Er bestaan langere uitvoeringen, en volgens Sizzer (verantwoordelijk voor de muziek in deze spot) wordt er met alle betrokken partijen gesproken om die versies ook apart uit te brengen.
Live zult u Beef! in ieder geval níet de I Would Stay-versie horen spelen. Zanger Pieter Both: "We hebben zoveel eigen nieuwe liedjes, die zijn voor ons nu belangrijker. Maar áls het publiek massaal om I Would Stay gaat roepen, dan zullen we wel moeten."
Waarvan acte.

Zodra de muziekjes beschikbaar zijn voor download melden we dit uiteraard op onze website. reacties ter ondersteuning ervan zijn van harte welkom via dit bericht.