Carlos Santana rockt met Shakira, Tina Turner en Chad Kroeger

16-07-2007 @ 11:40

Drie nieuwe nummers zullen worden toegevoegd aan het "Ultimate Santana"- best-of-album dat in oktober gaat verschijnen van Carlos Santana. De drie nieuwe nummers zijn opgenomen met respectievelijk Shakira/Lil Wayne, Nickelback's Chad Kroeger en Tina Turner.
Santana doet met Tina Turner het nummer "The Game Of Love", dat in 2002 een hit was van Michelle Branch. Met Chad Kroeger is het nummer "Into the night" opgenomen.
Er staat voor het voorjaar van 2008 ook nog een dubbelalbum van Carlos Santana gepland, dat is getiteld "Multi-Dimensional Warrior". Op deze dubbelaar staan nummers van albums van Santana uit de periode tussen "Abraxas" (1970) en "Supernatural" (1999) die volgens Carlos Santana niet de aandacht kregen die ze wel verdienden. De nummers zijn waar nodig wel voorzien van nieuwe gitaarpartijen.  
Ook zal Carlos Santana starten met een wereldtournee die vermoedelijk begint in februari 2008 in Dubai, gevolgd door Nieuw Zeeland, Australie en dan de rest van de wereld. Exacte plannen volgen zodra ze rond zijn.