NOG 5000 LOWLANDSKAARTEN TE KOOP

25-07-2007 @ 13:01

Organisatie waarschuwt nadrukkelijk voor zwarthandel en niet-officiële verkooppunten
De kaartverkoop voor het aanstaande Lowlands Festival gaat dit jaar uitzonderlijk hard. Op dit moment, ruim drie weken voor het festival, zijn meer dan 50.000 van de 55.000 beschikbare kaarten verkocht.
Middels dit bericht wil de Lowlands organisatie vermijden dat mensen verrast worden en alsnog tijdig een kaartje kunnen kopen. De organisatie waarschuwt uitdrukkelijk voor zwarthandel en niet-officiële kaartverkoop. Alleen tickets die verkocht worden via de officiële kanalen van Ticketservice en de mobiele ticketverkoop van www.beep.nl zijn 100% zeker geldig en worden voor de correcte prijs verkocht.
Elk jaar komen mensen die hun kaarten hebben gekocht via niet-officiële verkooppunten bedrogen uit. Niet alleen zijn deze tickets te duur, ook de kans op het aanschaffen van een vals ticket is groot. Alle geldige kaarten zijn voorzien van barcodes en deze worden bij de entree gescand. Zo kun je dus éénmaal met dezelfde barcode het terrein betreden. De bar-codes van in de post verdwenen kaarten zijn ongeldig gemaakt door de organisatie. De kans is groot dat deze verdwenen kaarten opduiken op veilingsites, in de zwarte handel of voor de ingang van het festivalterrein. Laat je niet duperen en koop op tijd je toegangskaart via de officiële kanalen: Ticket Service via de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV`s, GWK`s, AUB Ticket Shop, 0900-300.1250 (€ 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen. Ook kun je je kaartje op je mobiel ontvangen via www.beep.nl. Kaartverkoop in Belgie door FNAC, www.fnac.be.

Tickets die verkocht worden via onder meer de volgende websites zijn onbetrouwbaar: Marktplaats, Onlineticketshop, Worldticketshop, Budgetticket, Tickets4u, Topeventtickets, Ticketunlimited, Ticketforsale, Soldouteventtickets en Easytickets. Ook tickets die bij de ingang van het festival terrein door zwarthandelaren aangeboden worden zijn vaak ongeldig gemaakte kaarten.
Het volledige programma van het Lowlands Festival is 25 juli te vinden in de Lowlands programmakrant bij de Volkskrant.
A Campingflight to Lowlands Paradise 2007, 17 18 19 augustus 2007, Evenemententerrein Walibi World Biddinghuizen.

Ticketinfo: € 125,- (3 dagen festival incl. kamperen met tent, parkeren, pendelbus, excl. servicekosten); Combi-ticket: € 144,50 (idem + 3 dagen toegang tot Walibi World tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Walibi World op een datum naar keuze in 2007 met uitzondering van donderdag 16 augustus en maandag 20 augustus).
Camper Camping-ticket: € 35 ,- (geldig voor 1 camper/caravan + 1 (voor)tent op max 30m2, excl servicekosten). Te koop zolang de voorraad strekt.
Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV`s, GWK`s, AUB Ticket Shop, 0900-300.1250 (€ 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen. Kaartverkoop in Belgie door FNAC via de filialen, Ticket Fnac 0900 00 600 (€ 0,45/min.) en www.fnac.be.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2007
wordt mede mogelijk gemaakt door: Grolsch & Essent.