De 11 Dagen van Nickelodeon

08-10-2007 @ 10:48

Het is feest in november bij Nickelodeon! Voor de tweede keer in de geschiedenis organiseert NickelodeonDe 11 Dagen van Nickelodeon’. Gedurende deze 11 dagen zijn er vele nieuwe afleveringen van bestaande en nieuwe series te verwachten met aan het eind een spetterende afsluiter van Huis Anubis!
De nieuwe afleveringen zijn die van Avatar, Boze Bevers, Bratz, Creepie, Drake & Josh, Grossology, Invader Zim, Johnny Test, Ned’s Declassified, Skyland, Viva Pinata en Winx Club. Daarmee is er vrijwel op elk moment een nieuwe aflevering van een serie te zien op Nickelodeon.
Ook Huis Anubis zendt nieuwe afleveringen uit met daarbij een verrassende Halloween-week in de eerste week van november. Ook Superster the Battle komt met nieuwe afleveringen en zal op 16 november een extra lange finale uitzenden. Als klap op de vuurpijl zullen er ook nieuwe afleveringen van de Sportlets worden uitgezonden. De Sportlets is een dramaserie van eigen productie die sinds 19 september te zien is bij Nickelodeon.
Ook nog te zien zijn dubbele afleveringen van series als CatDog, Rocket Power, Jimmy Neutron en Fairly Odd Parents. Daarbij wordt de allerlaatste Jimmy Neutron uitgezonden, evenals een 3D special van Shrek.
Op 11 november worden de 11 dagen van Nickelodeon om 11 over 11 afgesloten met een onthullende en komische special over het Huis Anubis.