Acda & De Munnik zingen laatste keer 'Samen'

03-04-2014 @ 10:48

Het popduo Acda & De Munnik, dat onlangs bekend maakte na 20 jaar samenwerking uit elkaar te gaan, zingt voor de animatiefilm Pim & Pom, Het Grote Avontuur de titelsong “Samen”. De titelsong met bijbehorende clip is speciaal voor Thomas Acda en Paul de Munnik voor de film gecomponeerd. De titelsong maakt onderdeel uit van de Pim & Pom soundtrack die door muzieklabel Cloud 9 Music op CD via de winkels en via alle internetstores verkrijgbaar is sinds 3 april. Andere artiesten die hun muzikale medewerking aan de film verlenen zijn Peter Paul Muller, Huub van der Lubbe en zangeres Do.

Pim & Pom, Het Grote Avontuur is gebaseerd op het artwork van illustratrice Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys. Al eerder werd bekend dat Georgina Verbaan, Tjitske Reidinga, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Jerusa en Peter Paul Muller te horen zijn als stemacteurs. De familiefilm Pim & Pom, Het Grote Avontuur die geregisseerd is door Gioia Smid, draait vanaf 9 april in ruim 110 bioscopen.

Verhaal

De twee katten Pim (Georgina Verbaan) en Pom (Tjitske Reidinga) zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje ‘de Vrouw’. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje (Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman) op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende onder leiding van Johnny (Peter Paul Muller) die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden?

TV

De tv-animatieserie ‘De Avonturen van Pim & Pom’ is zeer populair. De serie wordt dagelijks uitgezonden op Nickelodeon en Nick Jr.

www.pimenpomdefilm.nl

Titelsong familiefilm Pim & Pom, Het Grote Avontuur

vanaf 9 april in de bioscoop