Acda en de Munnik, Van Dik Hout en De Dijk op Java-eiland

27-01-2010 @ 20:48

Ook in 2010 zullen ACDA & DE MUNNIK, VAN DIK HOUT en DE DIJK weer schitteren op het Java-eiland in Amsterdam. Dit keer worden de mannen bijgestaan door een vrouw die alles durft: Ellen ten Damme.  

Na de concerten in 2006 en 2008, wordt dit jaar het tweejaarlijkse samenkomen voortgezet. Met nieuw materiaal en samen met special guest Ellen ten Damme bedwingt de Nederlandse poptrots voor de derde keer het eiland in het IJ. De artiesten hebben er erg veel zin in. Paul de Munnik over de Java-eiland concerten: "Java-eiland. Een tweejaarlijks festijn waar wij ons altijd weer op verheugen. We mogen al bijna van een traditie spreken! Met vrienden een feestje bouwen voor tienduizend man op het Java-eiland. Mooier kan bijna niet."

Het Java-eiland heeft meer dan eens bewezen een perfecte concertlocatie te zijn. Het mooie uitzicht, de langsvarende bootjes: ze geven een ultiem vakantiegevoel middenin Amsterdam. Martin Buitenhuis heeft goede herinneringen aan de eerdere concerten: "De zomerzon gaat onder in het Amsterdamse IJ. Ons mooiste decor tot nu toe!"

Acda en de Munnik, Van Dik Hout en De Dijk
Special Guest Ellen ten Damme
Java-eiland Amsterdam
Datum: zondag 20 juni 2010
Terrein: 17.00 - 23.00 uur
Aanvang: 19.00 uur
Prijs: €35,00 exclusief servicekosten