Reclamemuziek door muziekproductiebedrijf The Missing Synch

13-11-2007 @ 14:23

Missing Synch gaat nieuwe samenwerking aan voor reclamemuziek
Muziekproductiebedrijf The Missing Synch maakt onderdeel uit van het entertainmentbedrijf Agents After All. The Missing Synch zoekt de juiste muziek bij commercials, radio, TV en (bioscoop)films. Naast Research en de daaraan verbonden Licensing van bestaande muziek produceert The Missing Synch muziek op maat. Zij zijn gespecialiseerd in het zoeken, vinden en maken van precies die stijl of soort muziek die past bij een creatief idee. The Missing Synch is begin 2006 opgericht door muziekuitgever Pennies From Heaven (onderdeel van entertainmentbedrijf Agents After All) en muziekproductiebedrijf Eclectic Music.
The Missing Synch gaat samenwerken met de Londense onderneming Pitch & Sync. Door deze overeenkomst verwacht het Nederlandse bedrijf zijn positie in het veld van internationale research & licensing van muziek voor commercials te versterken. Pennies From Heaven (en moederbedrijf Agents After All) stelt zijn netwerk van auteurs, componisten, muzikanten en artiesten ter beschikking. Bovendien regelt het bedrijf de rechten en licenties met de rechthebbenden.
Reclamecampagnes worden in toenemende mate internationaler. Merken en bureaus vinden het steeds belangrijker welke act achter de muziek zit en of ze daar campagnematig meer mee kunnen doen”, aldus Wim Kwakman, verantwoordelijk voor de licensering bij The Missing Synch. “Door de samenwerking met het Engelse Pitch & Sync zijn we in staat nog sneller onze klanten te voorzien van betaalbare en geschikte muziek van acts. Bovendien pitchen we rechtstreeks mee op internationale campagnes en dat is goed nieuws voor de repertoire-eigenaren, uitgevers en schrijvers met wie we samenwerken.
www.themissingsynch.nl