ROCKIN' PARK TERUG MET O.A. LENNY KRAVITZ

31-01-2008 @ 10:33

Op zaterdag 28 juni vindt de 2e editie van het ééndaags festival Rockin' Park plaats in het Goffertpark in Nijmegen. Lenny Kravitz is als eerste aan de line-up toegevoegd. Lenny Kravitz geeft tijdens dit festival een volledig optreden. De overige namen worden later dit jaar bekendgemaakt.
Vrijdag 1 februari komt het nieuwe album 'It Is Time For A Love Revolution' van Lenny Kravitz uit. Afkomstig van dit album is zijn nieuwste single 'I'll Be Waiting'.  'It Is Time For A Love Revolution' is het 8ste studioalbum van Kravitz. Zijn laatste cd, 'Baptism', stamt uit 2004. Lenny Kravitz trad voor het laatst in Nederland op in 2005 tijdens de eerste editie van Rockin' Park. Ook deze keer zal de Amerikaanse rock-icoon zijn oude en nieuwe nummers ten gehore brengen.
Rockin' Park is een eendaags open-air festival met twee podia. Het festival werd voor het eerst gehouden in de zomer van 2005. Het evenement trok ongeveer 40 000 bezoekers uit heel Nederland. De relaxte sfeer, het mooie weer, indrukwekkende optredens en het sfeervolle Goffertpark zorgden voor een groot succes. We verwachten deze tweede editie weer een mooie line-up neer te zetten. Voor meer informatie zie www.rockinpark.nl.
Donderdag 7 februari om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Rockin' Park te bestellen met 5 euro korting via www.livenation.nl/rockin park.

ROCKIN' PARK met LENNY KRAVITZ
Zaterdag 28 juni 2008
Goffertpark - Nijmegen
Entree: € 64 (excl. servicekosten)
Entree presale: € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 12.00 uur.