NIEUWE SINGLE VAN DALIANO

26-02-2008 @ 11:04

Na zijn bescheiden zomerhit “Kapot Erg’’ in 2007 heeft Daliano afgelopen week zijn single ‘’Baaz in du club’’ uitgebracht. Wesley van Hemert (22 juni 1980, Baarn) bekend als Daliano groeide op in Hilversum waar hij op jonge leeftijd al veel te maken kreeg met muziek. Rappen en zingen op straat met vrienden die ook muzikaal talent hadden.
Zijn nieuwe single "Baaz in du club" zal uitkomen via diverse media: de videoclip zal binnenkort te zien zijn op TMF en TMF stream en is te downloaden via AIM4MUSIC & Legaldownload.
Na een jaar hard te hebben gewerkt aan het neerzetten van het label My new Dream Records en het debuut album is het nu tijd voor Daliano’s langverwachte 2e single “Baaz in du club”. De spetterende clip is gemaakt op een exclusieve locatie...waardoor Daliano de echte ‘’Baaz in du club” is.
Ondersteund door Masta Got en Ainit D (2e artiest die getekend is bij My Dream Records) hebben zij een track neergezet die een absolute hit beloofd te worden.
Clip: check
Ruim een jaar geleden werd My Dream Records opgezet en sinds kort is de website www.mydreamrecords.nl ook on line, waar talentvolle artiesten van het muzieklabel een prominente plek innemen.
www.mydreamrecords.nl

www.daliano.nl