HOLLANDSE NIEUWE: JIM - Dat ben jij

15-06-2009 @ 11:39

"Dat ben jij" is de opvolger van "Door jou" en afkomstig van het album "Nu" van Jim. ‘Dat Ben Jij’ is ook de titelsong van de animatiefilm Suske en WiskeDe Texas Rakkers, die vanaf 23 juli in de bioscopen te zien is. check  

Op vrijdag 3 juli geeft Jim een éénmalig concert in club Panama in Amsterdam. Dit naar aanleiding van de succesvolle release van zijn nieuwe album ‘Nu’.
Het concert – onder de titel ‘CHI presents: NU JIM LIVE’ – wordt een uniek optreden. Jim zal met zijn 8-koppige live-band niet alleen veel nummers spelen van zijn nieuwe album ‘Nu’ (waaronder de recente hit ‘Door Jou’), maar ook het beste van zijn eerdere repertoire, afgewisseld met een aantal verrassingen.
Ondanks het feit dat een concert- of theatertour voor 2009 niet op de planning stond, hebben de fans van Jim hem overtuigd om een eigen concert dit jaar te geven, naast zijn optredens in het land. Aan die vraag wordt nu voldaan. het is Jims eerste concert na zijn succesvolle theatertour in 2007.

Kaarten voor het concert zijn uitsluitend verkrijgbaar via TicketService, met verkooppunten door het hele land (waaronder het Postkantoor, GWK, VVV en Free Record Shop). Kaarten kunnen ook telefonisch of on-line besteld worden, via 0900-3001250 en www.ticketservice.nl. De voorverkoop start zaterdag 30 mei om 10:00 uur.

Datum: vrijdag 3 juli 2009
Locatie: Panama, Amsterdam (www.panama.nl)
Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
Toegang: € 15,00 (excl. servicekosten)