Jim geeft eenmalig concert in Panama, Amsterdam

29-05-2009 @ 18:10

Op vrijdag 3 juli zal Jim een éénmalig concert geven in de bekende club Panama in Amsterdam naar aanleiding van de release van zijn nieuwe album 'Nu'. De voorverkoop voor het concert gaat zaterdag 30 mei van start. RTL Boulevard maakte dit 28 mei bekend.
Het concert - onder de titel 'CHI presents: NU JIM LIVE' - wordt een uniek optreden. Jim zal met zijn 8-koppige live-band niet alleen veel nummers spelen van zijn nieuwe album 'Nu', waaronder de recente hit 'Door jou', maar ook het beste van zijn eerdere repertoire, afgewisseld met een aantal verrassingen.
Ondanks het feit dat een concert- of theatertour voor 2009 niet op de planning stond, kwam vanuit Jims fans de roep om een eigen concert dit jaar, naast zijn optredens in het land. Aan die vraag wordt nu voldaan middels het optreden in Amsterdam, dat Jims eerste concert is na zijn succesvolle theatertour in 2007.

Jim over de keuze voor Panama: "Dit jaar wilde ik graag één concert doen, in een relaxte omgeving met intieme sfeer. De grote zaal van Panama is in dat opzicht voor mij de uitgesproken plek. Ik kan niet wachten om daar live de nummers te laten horen van mijn nieuwe album!"

Kaarten voor het concert zijn uitsluitend verkrijgbaar via TicketService, met verkooppunten door het hele land (waaronder het Postkantoor, GWK, VVV en Free Record Shop). Kaarten kunnen ook telefonisch of on-line besteld worden, via 0900-3001250 en www.ticketservice.nl. De voorverkoop start zaterdag 30 mei om 10:00 uur.

Datum: vrijdag 3 juli 2009
Locatie: Panama, Amsterdam (www.panama.nl)
Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
Toegang: € 15,00 (excl. servicekosten)
Meer informatie: www.jimmusic.nl