Nieuwe nederlandstalige album van JIM

18-05-2009 @ 19:33

Deze week is het nieuwe vijfde album van JimNU” uitgebracht. Het is het tweede Nederlandstalige album van Jim waarvan enige weken de eerste single “Door jou” werd uitgebracht, die single heeft inmiddels enige weken in de top 10 van de Nederlandse hitparades gestaan en werd ook tot Superclip bij TMF gekozen. Ook bij Q Music was deze single 2 weken lang Powerplay. Uiteraard ondersteunden vele andere radio en tv media deze single. Het nieuwe album is wederom geproduceerd door Haro Slok en bevat 13 Nederlandstalige nummers, wederom zijn vele van deze songs medegeschreven door Jim.

Als laatste en zeker niet onbelangrijk zal Jim verantwoordelijk zijn voor de officiële titelsong van de nieuwe animatiefilm “Suske en Wiske: De Texas Rakkers”. Het nummer “Dat ben jij” is geschreven door Han Kooreneef (bekend van o.a. Marco Borsato, Guus Meeuwis en Jeroen van der Boom) en zal als tweede single uitgebracht worden.

Tracklisting
1. Door jou 2. Meer dan een fantasie 3.Is dit het moment 4. Ik gaf het op 5. Waar zou je zijn 6. Zolang we het samen doen 7. Wat moet ik voelen 8. Duister zonlicht 9. Deel van jou 10. Nu 11. Draag me 12. Dat ben jij 13. Zevende hemel

JIM "NU"
release: 18-05-2009
Bestelnummer CD: CMM2009223
(CMM/Heartselling)