Hollandse Nieuwe: Vinzzent

11-03-2008 @ 11:38

Nieuwe Single VINZZENT 'Door wind en regen'.
Vinzzent komt met een nieuwe single getiteld 'Door wind en regen'. Het is een stoer en pakkend nummer met een geweldige tekst geschreven door Richard van de Crommert. De productie is verzorgd door de Fendal Sound Studio. De single is al te downloaden. Op de website van Vinzzent hoor je een impressie van het nummer.
www.vinzzent.nl
Vinzzent, wonent in het Noord Brabantse Oosterhout. Door zijn interesse in show en entertainment, maar in ’t bijzonder de muziek, ontwikkelt hij zich al snel tot een veelzijdig artiest, die zich buiten het zingen voornamelijk bezig houdt als studiotechnicus en als componist. Dat werk achter de schermen levert hem samenwerkingen op met de top van de Nederlandse muzikanten, tekstschrijvers en artiesten zoals Rob de Nijs. Na zich jarenlang te hebben teruggetrokken in de studiowereld besloot hij vorig jaar met een eigen album te komen. In mei 2007 presenteert Vinzzent zijn Nederlandstalig debuutalbum "Een Leven Lang Verliefd".
Er worden 3 singles van het album uitgebracht waarvan 'Cecilia' en 'Een Zomer Lang Verliefd' een plaats in de Top 100 bereiken. Ook het schitterende duet met de bekende Belgische zangeres Dana Winner wordt in 2007 uitgebracht door Dana's platenmaatschappij EMI Music.
Het is een bewogen jaar voor Vinzzent want hij wordt maar liefst vier keer uitgenodigd voor TROS Muziekfeest op het plein met als afsluiting van 2007 een optreden met de Sisters of soul Big Black and Beautiful bij Paul de Leeuw in zijn programma Mooi! Weer de Leeuw
Op 22 en 23 februari jl. is Vinzzent te gast in een volle Heineken Music Hall tijdens de concerten van Wolter Kroes.
Verder wordt er hard gewerkt aan het nieuwe album van Vinzzent dat voor de zomer uit moet gaan komen.