GOUDEN AWARD ÉN EK SINGLE VOOR RENE FROGER

24-05-2008 @ 10:17

Afgelopen jaar verscheen het eerste Nederlandstalige album van René Froger getiteld Doe Maar Gewoon. De gelijknamige single werd een hit. In Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne vond René zijn 'dreamteam' voor Doe Maar Gewoon.
De combinatie van uit het leven gegrepen teksten en melodieën van Emile Hartkamp, verrassende arrangementen van John Dirne en productionele hoogstandjes van Norus Padidar leidde tot een prachtige verzameling liedjes. René dook zelf de studio in met producer Marcel Schimscheimer om enkele liedjes op te nemen.
"Ik ben zeer dankbaar dat ik met al deze gepassioneerde vakidioten mag werken en heb dit album dan ook met volle overgave gemaakt. Er is niets mooiers dan je emoties overbrengen met muziek. Muziek is een taal die iedereen begrijpt en zeker als het dan ook nog Nederlandstalig is", aldus René die afgelopen weekend uit handen van collega en vriend Frans Bauer zijn Gouden Award kreeg overhandigd.

EK single
Volgende week vrijdag ligt de nieuwe single van René in de winkel, de 'EK versie' van Hazes' Bloed, Zweet & Tranen. De single heeft het in zich om hét aanmoedigingslied voor het Nederlands Elftal gedurende het Europees Kampioenschap.