Unieke samenwerking tussen The Partysquad en Afrojack

26-05-2008 @ 14:22

The Partysquad en Afrojack hebben de handen ineengeslagen. Ze brengen vrijdag 30 mei officieel hun nieuwe single “Drop Down (Do My Dance)” uit, die al enige tijd het uitgaansleven onveilig maakt.
Afrojack had in eerste instantie een exclusieve track, “Do My Dance” voor zijn DJ set gemaakt, die vervolgens bij het label van Gregor Salto en Sidney Samson getekend en tevens geremixed werd. De afgelopen weken heeft “Do My Dance” een ware zegetocht in de clubscene doorgemaakt, waar de track in no-time een hype werd, mede door het aanstekelijke deuntje!
The Partysquad was lyrisch over deze track toen zij deze hoorden in de club. Zij wilden de track hoe dan ook supporten en door hun vocals er aan toe te voegen, was deze unieke samenwerking geboren. De track gaat daarom voortaan door het leven als Afrojack & The PartysquadDrop Down (Do My Dance).
Omdat de reacties op “Drop Down (Do My Dance)” zo positief zijn, hebben The Partysquad en Afrojack meteen besloten een videoclip te laten produceren voor deze floorfiller. De clip is in een opvallende pop-art stijl gefilmd en zal zonder twijfel net zo’n hype worden als de track, daarom dus ook deze week Superclip op TMF!
Afrojack is een van de meest veelbelovende productie- en DJ-talenten uit de huidige Nederlandse clubscene. Met releases als “In Your Face”,  “Don’t BE”, “Thief” en “Math” bewees hij al in staat te zijn top producties af te kunnen leveren. “Drop Down” is zijn eerste commerciële release waarmee hij NL laat zien wat hij in zijn mars heeft.
The Partysquad behoeft geen verdere introductie. Met hun constante reeks dikke club- en charthits, en honderden live shows hebben ze de laatste jaren bewezen een van de meest populaire DJ-acts van Nederland te zijn.

Voor meer info check:
www.afrojack.nl
www.thepartysquad.com
www.digidance.cc