Winnaar SENA Performers POPnl Award 2008 tien keer geboekt

10-06-2008 @ 11:20

Skip Intro heeft de meeste optredens gewonnen!

De Gelderse band Skip Intro is zaterdagavond 7 juni jl. winnaar geworden van de SENA Performers POPnl Award 2008. Met tien boekingen bleven ze Blue Velvet uit Volendam en het Rotterdamse Pornologic met negen respectievelijk acht net voor. Alle dertien bands zijn geboekt voor optredens in het hele land. Meer dan 60 shows zijn er vergeven tijdens de SENA Performers POPnl Award 2008. Dertien bands, afgevaardigd door de leden van POPnl, speelden in een volle Melkweg voor een jury bestaande uit ruim 40 programmeurs van festivals en podia uit heel Nederland. Op basis van deze optredens hebben de programmeurs één of meerdere bands geboekt voor hun eigen podium of festival.
De winnaar gaat niet alleen naar huis met een tour door Nederland op zak, maar wint ook een extra prijzenpakket met tourposters van Virtualprinter, bandshirts van Vector Textieldruk, op maat gemaakte gehoorbeschermers van Earproof, live concert registratie van Livepudding.com in de Desmet Studio's in Amsterdam (beschikbaar gesteld door phx creative communication), interview in FRET en interview in New Music op KinkFM.

Over POPnl
De organisatie POPnl bestaat uit de twaalf provinciale popkoepels en de popkoepel van de stad Amsterdam. Tijdens de SENA Performers POPnl Award 2008 presenteerden zij hun regionale favoriete band aan publiek, pers en muziekindustrie. Meer informatie op: www.popnl.nl, www.myspace.com/popnl

POPnl is het nationaal platform voor informatie, promotie, belangenbehartiging en productontwikkeling voor locale- en regionale popmuziekorganisaties en muzikanten. POPnl kan bogen op een professioneel netwerk in 12 provincies en de stad Amsterdam. Initiatieven van POPnl zijn o.a. POP met beleid, handreiking voor gemeenten en de SENA Performers POPnl Award.