BLØF met 'Oktober' het land in!

27-06-2008 @ 17:02

Het was voor BLØF en hun fans een vraag die de afgelopen maanden regelmatig kwam bovendrijven. Wat te doen na 'Umoja', het megaproject dat de band de afgelopen jaren ook megasucces bracht. Het Umoja tijdperk werd ook nog eens afgesloten met de #1 single en instant klassieker 'Alles is liefde'.
Terug naar de basis om te zoeken naar wat nooit kwijt is geweest. Vier vrienden, vier muzikanten die samen muziek maken. Het eeuwenoude landhuis Pickering House in Ierland bleek de ideale plek om tussen de antieke boeken, schilderijen en met een knetterend haardvuur nummers te schrijven en op te nemen. De periode in Ierland leverde maar liefst twee platen op, waarvan de eerste met de titel 'Oktober' uiteraard ook uitkomt in oktober. Een album vol liedjes die zo warm en intiem klinken dat het lijkt alsof de band in je huiskamer staat. Voor een veelzijdige live band als BLOF is het ook geen probleem om je dat gevoel te geven tijdens een concert. Hoogste tijd dus om met nieuwe liedjes te gaan touren en vol trots de nieuwe nummers te presenteren in een sfeervolle setting in de mooiste zalen van Nederland.
10 oktober; 013, Tilburg
14 oktober; Paard, Den Haag
16 oktober; Lucky & co, Rijssen
29 oktober; Patronaat, Haarlem
06 november; Tivoli, Utrecht
13 november; Effenaar, Eindhoven
21 november; Watt, Rotterdam
03 december; Vereeniging, Nijmegen
06 december; Oosterpoort, Groningen
Tickets zijn vanaf zaterdag 28 juni verkrijgbaar bij de kassa's van de zalen, op http://www.ticketservice.nl/ en via http://www.blof.nl/