Nieuwe single van RONALD VAN GELDEREN “EMBRACE ME”

10-07-2008 @ 11:27

De man die zijn draaikunsten en eigen vocalen combineert tijdens zijn optredens en producties, is weer terug met een prachtige nieuwe single: “Embrace Me” en is sinds 7 juli jl. uit bij Be Yourself Music op het befaamde High Contrast-label en bevat naast drie stevige dance mixen ook een werkelijke originele popversie en bevat tevens een videoclip met de beeldschone Playmate Carlijn Carter.
Ronald van Gelderen
(RvG) heeft met zijn opvallende rockverschijning en eigen biografische vocalen op zijn producties, al diverse media aan het schrijven gezet. De drukke dj/ producer heeft ook werkelijk geen tijd om stil te zitten en reist tussen zijn studioproducties door, de hele wereld rond voor zijn optredens. Dit jaar is hij ook wat vaker in eigen land te bewonderen; op onder andere de grote festivals: “Mystery Land”, “Pleasure Island” en “Free Festival”. In september vliegt hij weer naar Australië voor een tour van een maand, voor de promotie van de cd “Sublime presents Ronald van Gelderen” voor de befaamde club ‘Home’ in Sydney.
Ronald van Gelderen laat met Embrace Me zijn veelzijdigheid zien als producer. Deze productie bevat namelijk weer totaal andere ingrediënten dan zijn vorige productie “Dirty Rocker”, die een #1 positie behaalde in de Engelse Kiss 101 FM Trance Chart en nog steeds vele dansvloeren aan het vullen is. Embrace Me bevat een autobiografische tekst, die de rock dj heeft opgedragen aan zijn overleden vader.
Embrace Me heeft van de internationaal gerenomeerde magazines DJ Mag en M7/M8 Magazine al lovende recensies ontvangen. Laatstgenoemde noemt de plaat zelfs “groter dan de borsten van Pamela Anderson”. Ook wordt de plaat al dik ondersteund door een hoop collega dj’s, waaronder Armin van Buuren, Sander van Doorn, Marcel Woods en Nic Chagall. Daarnaast heeft het nummer al airplay in de radioprogramma’s “A State of Trance”, “Clubbin” en “Afterhours.fm”
Embrace Me bevat een prachtige videoclip, met in de hoofdrol de Playmate van juli 2006 Carlijn Carter. Deze prachtige dame heeft naast haar Playboy titel ook de covers gesierd van de bladen Panorama en het Belgische Che. In het begin van dit jaar werkte zij aan haar eerste filmrol voor “Deal The Movie”, die later dit jaar in de bioscopen verschijnt en aan de internetfilm “The Playboy Experience” met Eddy Terstall.

Videoclip: http://nl.youtube.com/watch?v=Zjf3e86kWkc

Meer informatie: www.ronaldvangelderen.com | www.myspace.com/ronaldvangelderencom | http://ronaldvangelderen.hyves.nl