MUZIEKZENDER TMF VOLGT DRENTSE ZANGER KEVIN SMIT

11-07-2008 @ 11:49

Kevin Smit wordt vrijdag 11 juli de gehele dag door muziekzender TMF gevolgd. De zender wil een kijkje nemen in het leven van de opkomende, jonge, Drentse zanger. De zender zal aanwezig zijn bij o.a. een studiobezoek, promotionele activiteiten en een instore bij de Music Store in Emmen.

Ik wil het niet weten
De instore zal plaatsvinden tussen 15.00 en 16.00 uur en is ter promotie van de nieuwe single van Kevin, ‘Ik wil het niet weten’, welke op 14 juli officieel uit zal komen. Tijdens de instore zal Kevin naast zijn nieuwe single ook enkele oudere nummers zingen, vanzelfsprekend is er na het optreden tijd vrijgemaakt voor handtekeningen en de nodige foto’s met fans.

‘Pulledagen’
Een dag eerder, op donderdag 10 juli, zal Kevin een concert verzorgen tijdens de Hoogeveense ‘Pulledagen’. Na het concert zal Kevin zijn nieuwe single signeren in de Music Store te Hoogeveen.

Promotie
Kevin is de komende periode volop bezig met promotie en zal door het hele land te zien zijn. Zo is Kevin te gast bij alle RadioNL Zomertour concerten, maakt Kevin een tour langs vele grote en kleine radio stations en heeft hij een volle agenda met optredens.

Kevin Smit – Signeersessie
Music Store, Hoogeveen
Aanvang: 13.45 uur

Vrijdag 11 juli 2008
Kevin Smit – Signeersessie
Music Store, Emmen
Aanvang: 16.15 uur

Voor meer info kunt u terecht op de website www.kevinsmit.nl of www.cnrentertainment.nl