GEM all over the place in augustus

30-07-2008 @ 11:40

Wie in augustus de band GEM wil ontlopen moet het land uit. Want in de aanloop naar hun topspot op Lowlands draait hun single Blisters vol op 3FM, is hun video 'all over the place' en zijn ze uitgenodigd om op te treden in de meest uitleenlopende radioshows, van NCRV's 'Cappuccino' tot en met een mini-concert live bij Met Michiel op 3FM.
Maurits Westerik en de andere GEM-sters staan te popelen om in de frontlinie van de Nederpop te opereren tijdens de Oogstmaand. 'We kunnen niet wachten, met deze gedachte staan we op en gaan we naar bed', zegt Westerik.
'Ik kan me geen beter gevoel wensen dan spelen voor al die mensen. Dit is wat we doen, en waar we goed in zijn en ons vooral goed bij voelen. De energie die zal vrijkomen heeft meer effect dan welke energiedrank dan ook. We bruisen meer dan Coca Cola, zo veel zin hebben we om te spelen. Ik heb net zoveel zin om op Festivals zoals Lowlands en De Beschaving het publiek te ontmoeten, als meisjes in chocolade. En als slagroom op de taart of samen met de chocolade, in het Najaar doen we een tournee langs de clubs, daar gaan we al die mensen hoop ik weer tegenkomen.'
Op Lowlands participeert GEM in minstens twee opvallende publieksacties. Zo zal de band in een speciaal Converse Compound (Converse-)schoenen van Lowlanders 'pimpen' en gaan ze (alweer met 3FM) de befaamde Lowlands-camping op om daar een concert te geven.
Van die dingen dus en dan te bedenken dat de band komende maand ook nog een bliksembezoek brengt aan Duitsland én op mooie festivals als de Zomerparkfeesten in Venlo en Geuzenpop in Enschede staat. Maurits: 'Ik zei pas nog tegen het publiek toen we opkwamen op een regenachtig festival: 'Als GEM begint gaat de zon schijnen'. En zo geschiedde.'
http://www.gemunited.com/