Boek 3FM deejay Gerard Ekdom sinds 3 oktober verkrijgbaar

07-10-2008 @ 22:14

Gerard Ekdom, elke werkdag te horen van 10.00 tot 12.00 uur in het programma Arbeidsvitaminen op 3FM, heeft een boek geschreven over zijn leven met de titel; 'Ik zal kijken wat ik voor je kan doen'.
Op 2 oktober jl werd het eerste exemplaar van het boek overhandigd door Jeroen van Inkel aan Gerard in bar/restaurant Musk in Hilversum in het bijzijn van vele radiocollega's en medewerkers van o.a. de Avro.
Gerard staat overigens bekend om zijn gevatte uitspraken. De uitspraak 'Ik zal kijken wat ik voor je kan doen' is inmiddels zelfs zo populair dat het ook al te downloaden als MP3 en ringtoon.
Gerard Ekdom neemt de lezer mee op een muziektrip naar de jaren '80 en '90. Aan de hand van zijn duizelingwekkende popmuziekkennis vertelt hij het verhaal van de wording van zichzelf als DJ.
Het boek bevat verschillende Top 10 lijstjes die met reden omkleedt uitleggen waarom die lijstjes een must zijn: typisch Gerard.
Gerard start zijn landelijke radiocarriere op 15 december 1998 waar hij, na een gesprek met Jan Steeman (Avro), het nachtprogramma Pyjama FM mag presenteren.
In september 2001 wordt hij opnieuw gebeld door Jan Steeman, deze keer met de vraag of hij de Arbeidsvitaminen wil presenteren op 3FM. En daar zit hij nog steeds. Inmiddels al weer vele mooie radioervaringen rijker. Lees het boek en je weet meer.
Het boek ‘Ik zal kijken wat ik voor je kan doen’ verschijnt via Uitgeverij Carrera en kost 15 euro.