Marco Borsto Wit Licht: 3 extra shows in België

28-11-2008 @ 15:03

Onlangs gaf Marco Borsato 8 uitverkochte concerten in het Gelredome. Ook Vlaanderen loopt storm voor Wit Licht, de concertreeks van Marco Borsato, die in maart 2009 in het Antwerps Sportpaleis zal plaatsvinden. Begin september werden de Wit Licht concerten aangekondigd en in minder dan drie maanden zijn er reeds zes concerten helemaal uitverkocht. Wegens de grote vraag naar extra kaartjes is inmiddels bekend gemaakt dat er nog twee nieuwe data worden toegevoegd aan de Vlaamse agenda.
Een grote Vlaamse mediaketen heeft zojuist aangekondigd een show van Marco Borsato aan het rijtje toe te voegen, maar dan speciaal voor bezoekers van de keten.
Dat maakt dat de teller van het aantal concerten van Marco in België op 9 staat! Een bijzondere prestatie!
Ik sta heel graag in het Antwerps Sportpaleis. Dat voelt voor mij aan als thuis komen. Het is de bedoeling dat we straks met ‘Wit Licht’ in het Antwerps Sportpaleis, een bijzondere show gaan neerzetten waarbij we zullen gebruik maken van de nieuwste technieken op het vlak van licht- en geluid. Ik verzeker je, het gaan echt bijzonder fijne concerten worden,” aldus Marco Borsato.