Nieuwe single “Wat jij wilt “ van ImroSelect

29-11-2008 @ 19:15

Nederland heeft een vijver vol nieuw talent, waar soms te weinig in gehengeld wordt. Zo nu en dan komt er een artiest of band boven drijven, waarvan we direct weten dat we daar beduidend meer van zullen horen. Zo'n moment is nu aangebroken.
ImroSelect heeft als artiest de afgelopen jaren al de nodige podiumervaring opgedaan. Zo stond hij in een uitverkochte Heineken Music Hall in het voorprogramma van de Jamaicaanse dancehall artiesten Kevin Little en T.O.K en toerde hij langs diverse podia in Nederland en Duitsland.
Onlangs gaf hij nog een live optreden bij de muziekzender TMF als kweekvijver talent en stond hij op #1 bij muziekzender Juizefm.
Imro: “Muziek is mijn leven en ik hoop dat ik met mijn boodschap grenzen kan verleggen. De nummers die ik schrijf, komen rechtstreeks uit mijn hart. Ik heb altijd hard moeten vechten voor de dingen die ik heb bereikt in mijn leven en die kracht hoor je terug in mijn muziek”.
ImroSelect brengt eigentijdse pop met diverse (urban)invloeden en is in het bezit van een nationaal & internationaal geluid. “Wat jij wilt”, de nieuwe single van ImroSelect, is door Imro zelf geschreven. Het volwassen vocale geluid van Imro komt op dit nummer perfect tot uiting en zal menig oor aangenaam verassen. Met de single “Wat jij wilt” zal ImroSelect zichzelf de komende maanden presenteren aan het Nederlandse publiek. Een vette videoclip op zak, een flinke reeks instore optredens bij veel muziekwinkels in het land en een bezoekronde aan de regionale RTV-stations zullen voor ImroSelect het startsignaal zijn. Oren en ogen open houden dus.

Steady Music Records

Bekijk de videoclip