EXTRA CONCERT VAN COLDPLAY IN HET GOFFERTPARK

11-12-2008 @ 17:13

Wegens groot succes geeft Coldplay een extra concert in het Goffertpark in Nijmegen op woensdag 9 september 2009.  Het concert op 10 september was zeer snel uitverkocht. 
Na de twee uitverkochte en zeer goed ontvangen concerten in Ahoy afgelopen oktober komt Coldplay terug voor niet één, maar maarliefst twee open air concerten in het Goffertpark in Nijmegen. De concerten maken onderdeel uit van hun Europese Viva La Vida Tour.
Het nieuwe album Viva La Vida lijkt weer alle records te gaan breken. De eerste single 'Violet Hill', werd door de band via internet gratis aangeboden aan alle fans en werd binnen één week door 2 miljoen mensen gedownload. Na een aantal maanden staat het nummer nog steeds hoog in de hitlijsten, en ook de nieuwe single Lost met Jay-Z belooft een enorm succes te gaan worden. Vorige week bracht Coldplay daarnaast een speciale dubbeleditie van het album uit, met daarop maar liefst 8 nieuwe tracks.

Wegens de enorme belangstelling verwacht de organisatie een groot aanbod van concertkaarten via niet officiële verkoopkanalen die als doel hebben de tickets met winst door te verkopen. Mojo Concerts raadt kopers aan alléén kaarten te kopen via de officiële voorverkoopkanalen www.livenation.nl en 0900-10102020 (45 ct.p.m).

COLDPLAY & support act
Woensdag 9 september 2009 EXTRA CONCERT
Donderdag 10 september 2009 uitverkocht
Goffertpark - Nijmegen
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 18.00 uur
Let op: maximaal 8 kaarten per persoon