2008: de band Lukas Batteau

18-12-2008 @ 08:20

De zoektocht van een singer/songwriter naar een band
Na de release van het mini-album 'All Dressed Up And Nowhere To Go' van Lukas Batteau, zal hij vanaf 2009 met band verder gaan. In de basis zullen staan Lukas Batteau, Josine van der Splinter en Berry Vink. Samen zullen zij onder de naam van Lukas Batteau een band vormen.

Na een druk jaar van solo optredens gaat de muziek van Lukas Batteau meer knallen. Tijdens het schrijven van zijn nummers hoorde Lukas Batteau veel meer lagen in zijn songs. Bij het opnemen van het mini-album kwamen er iets meer lagen bij. Nu met een full -album aan materiaal in de kast en nieuwe shows voor 2009 gaat Lukas Batteau als band verder. Op zoek naar zijn geluid in een nieuw jasje komt hij uit bij drummer Berry Vink en bassiste Josine van der Splinter (RockNation).

Op 10 januari 2009 presenteert de band Lukas Batteau zich in het trosmuziek café (radio 2) en op 22 januari 2009 live in het podiumcafé van het Paard van Troje te Den Haag.

Recensies en interviews zijn te lezen op www.lukasbatteau.com of www.myspace.com/rnrlive.

Voor Lukas Batteau (solo) staan nog maar een paar optredens vast voor 2008, onder anderen is hij te zien op IJtunes te IJsselstein, Bezet (Manifesto) te Hoorn & Maria Maakt Muziek te Utrecht. Zie voor de volledige speellijst www.lukasbatteau.com.