Websites zenders SBS ook mobiel beschikbaar

21-01-2009 @ 10:59

Programma-informatie overal en altijd binnen handbereik

Van de websites van de drie TV-zenders van SBS Broadcasting, NET 5, SBS 6 en Veronica, zijn vanaf nu ook mobiele versies beschikbaar. Informatie over alle programma’s, Tv-tips en een uitgebreide Tv-gids zijn overal en altijd binnen handbereik. Op de mobiele site van SBS 6 zijn bovendien het laatste nieuws uit Hart van Nederland en Piets Weerbericht terug te vinden. De komende tijd worden de sites verder uitgebreid met onder meer fotogaleries en videomateriaal. De mobiele internetadressen van de sites zijn: m.net5.nl, m.sbs6.nl en m.veronicatv.nl.

Wat gebeurt er in de volgende afleveringen van 90210 en Gossip Girl? Welke mentalist is een ronde verder gekomen in De Nieuwe Uri Geller en met welke bekende Nederlander gaat met Johnny de Mol op reis in Waar is de Mol? Het antwoord op deze vragen en meer is altijd binnen handbereik met de zendersites van NET 5, SBS 6 en Veronica op je mobiel. Naast actuele programma-informatie bieden de sites onder meer Tv-tips en een overzichtelijke Tv-gids voor de betreffende zender. In de nabije toekomst wordt het aanbod nog verder uitgebreid. Helaas is nog niet alle content geschikt voor mobiel, maar onder meer foto’s en video’s volgen snel.

Jeroen Verbeek, Directeur Interactieve Media: “SBS streeft ernaar om op elk scherm waar de kijker dat wenst aanwezig te zijn, het lanceren van mobiele zendersites past helemaal bij deze strategie. In de toekomst breiden we het aantal toepassingen en mobiele sites verder uit”.

De mobiele internetsites van SBS zijn gratis dankzij bekende merken die op het mobiele platform adverteren. We hebben de Coca-Cola Company als exclusieve partner weten te betrekken bij de beginfase. “We zijn blij dat we het publiek van SBS via dit innovatieve medium kunnen bereiken en hopen dat ze plezier beleven aan de informatieve- en entertainment content op hun mobiele telefoon” aldus Prinz M. Pinakatt, Manager European Marketing Team Coca-Cola Europe.
Voor de mobiele internetsites werkt SBS verder samen met het Duitse bedrijf Sevenval AG, één van ’s werelds meest vooraanstaande specialisten op het gebied van mobiel internet.

De url’s van de mobiele sites zijn: m.net5.nl, m.sbs6.nl en m.veronicatv.nl.