TWEEDE EDITIE AMSTERDAM COMEDY FESTIVAL OP 22 EN 23 MEI

25-02-2009 @ 14:52

De tweede editie van het Amsterdam Comedy Festival vindt plaats op 22 en 23 mei 2009. Na de succesvolle en spraakmakende editie van 2008, zullen ook dit jaar gedurende twee avonden meer dan 40 comedians optreden op de 5 podia van de Melkweg Amsterdam. De kaartverkoop start op 7 maart via de kanalen van Ticketservice.
 
Vorig jaar werd de eerste editie van het festival een groot succes dankzij spraakmakende optredens van zowel grote namen (Theo Maassen, Jan Jaap van der Wal, Najib) als jong talent (Katinka Polderman, Daniel Arends, Ronald Goedemondt). Het ‘zap’-concept waarbij publiek met een en hetzelfde toegangkaartje vrijuit kon pendelen van voorstelling naar voorstelling werd zeer gewaardeerd door pers en publiek.
 
Dit jaar vind het festival opnieuw plaats in de Melkweg Amsterdam. Het festival krijgt opnieuw voluit de steun van de VARA die twee avonden na elkaar verslag zal doen van het festival op Nederland 3 en ook vooraf op radio, tv, online en in de VARA Gids veel aandacht aan het festival zal besteden.
 
Op 4 maart worden de eerste namen van het programma bekend gemaakt, op 7 maart start de kaarverkoop.
 
Wie zich via http://www.amsterdamcomedyfestival.nl inschrijft voor de nieuwsbrief, is als eerste op de hoogte van het programma en krijgt als eerste kans om tickets te kopen. De eerste 100 kaartjeskopers krijgen een proefabonnement van partner Revu.
 
Dit schreef de pers over de 1e editie van het Amsterdam Comedy Festival:

Ambitieus comedy festival uitverkocht en spannend.” De Volkskrant.
 
Als je op dit geslaagde eerste Amsterdam Comedy Festival rondloopt, heb je de indruk dat het al jaren bestaat.Het Parool
 
Het tweedaagse Amsterdam Comedy Festival profileerde zich met namen als Theo Maassen, Gummbah en een ode aan de legendarische Amerikaan Bill Hicks als een festival met alle ruimte voor het vrije woord. ... Het publiek rolde van de stoelen...NRC Handelsblad.
 
Lowlands voor lachersDe Spits


Kaartverkoop:
De kaartverkoop start op zaterdag 7 maart om 10h. Dagkaarten kosten 37,50 (incl. toegang tot alle shows, excl. servicekosten) en Passe-partouts 67,50 (incl. toegang tot alle shows op de twee festivalavonden, excl. servicekosten). De kaarten geven toegang tot alle 5 de zalen van de Melkweg. Er kan niet gereserveerd worden voor afzonderlijke shows.

Verkoop via Ticket Service Nederland
www.ticketservice.nl <http://www.ticketservice.nl>
0900-300 12 50 (€ 0,45 per minuut)
Of via meer dan 150 grotere postkantoren, GWK-stationskantoren, VVV-kantoren en een select aantal Free Record Shops verspreid over heel Nederland.
 
Amsterdams Uitburo (AUB)
Verkooppunt: AUB Ticketshop, Leidseplein 7, Amsterdam (op de hoek van de Marnixstraat met de Stadsschouwburg).
 
Overige bekende, standaard voorverkoopadressen
Get Records - Utrechtsestraat 105, Amsterdam. Telefoon: 020-622 34 41
Concerto - Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam. Telefoon: 020-623 52 28
Pico Records - Bijlmerplein 520-521, Amsterdam. Telefooon: 020-691 23 85
Rush Hour - Spuistraat 98, Amsterdam. Telefoon: 020-427 45 05