Succesvolle sexy meidengroep CENTERFOLD maakt comeback!

19-05-2009 @ 14:07

25 jaar na de oprichting is het dan zover: de populaire meidengroep Centerfold is terug! De formatie, bestaat uit een geheel nieuwe samenstelling, nl. uit Melissa, Samantha en Rachel. In het diepste geheim werkten ze de afgelopen tijd aan een nieuw album in een studio in Londen. De allereerste single ‘Take Me’, is vanaf nu overal verkrijgbaar.
Het nieuwe Centerfold bestaat uit de half-Egyptische Melissa (25), de donkerblonde Hollandse Samantha (22) en de Zuid-Amerikaanse Rachel (25). Met hun bloedmooie verschijning en hun uitstekende zangkwaliteiten doen zij in geen enkel opzicht onder voor het oorspronkelijke trio: Rowan Moore, Cecilia de la Rie en Laura Fygi. Deze dames scoorden wereldwijd hits met liedjes als 'Dictator' en the Golden Earring-klassieker 'Radar Love'. Tegelijkertijd met de lancering van hun debuutsingle 'Pump it up', stonden ze naakt in het mannenblad Playboy.

De verrassende single ‘Take Me’ is volgens kenners gaat hoge ogen gooien. De single wordt begeleid door een video van internationale allure. En ook op andere fronten pakken de dames het groots aan. Zo lieten zij hun kleding maken door de ontwerpers van onder meer Beyoncé.

Het nieuws dat Centerfold weer terug is in een nieuwe samenstelling, is allesbehalve onopgemerkt gebleven. De dames reisden al af naar bestemmingen als Londen, New York en Athene, en ontvingen al aanbiedingen vanuit onder meer Duitsland, België, Zwitserland, Japan en het Midden Oosten. Ook in Nederland staan de da mes volop in de belangstelling. Zo verzorgden ze een optreden bij het zeer populaire tv programma Life & Cooking en staan ze komende week met een interview en fotoshoot in de Panorama. Ook stond er een groot artikel in de Telegraaf en ook Spits besteedde aandacht aan Centerfold.
http://www.centerfold.nl/