NL: DANNY DE MUNK: Live in de HMH DVD + 2CD

26-06-2009 @ 14:52

Op 3 en 4 april j.l. betoverde Danny de Munk het podium van de HMH om tot een ware Jordanese kroeg en zong vol trots de beste levensliederen met Hart en Ziel.
Binnen een korte periode wist de Munk de zaal tot tweemaal toe volledig uit te verkopen. Vele bekende hits van zijn zeer succesvolle CD “Hart en Ziel” passeerden de revue zoals “Het levende bewijs”, “Laat ons niet alleen” en natuurlijk “Hart en Ziel”. Ook ouwe gouwe hits zoals “Mijn meisje”, “Amsterdam (Poep op de stoep)” en natuurlijk “Verdomd alleen” ontbraken niet.
Tijdens het ruim anderhalf uur durend uniek spektakel, waar de polonaise uiteraard niet ontbrak, deelt Danny het podium niet alleen met een fantastische live-band, maar ook met speciale gasten Willeke Alberti en Dave Dekker, waarmee Danny o.a. het duet “Laat ons niet alleen” live ten gehore brengt. Na de live dvd van zijn jubileumconcert twee jaar geleden, welke direct de nummer-1-positie in de DVD-charts veroverde, heeft CMM op 12 juni jl. de registratie van “Live in de HMH” uitgebracht op dvd.
Daarnaast is er vanaf dezelfde datum een limited edition van “Hart en Ziel” verkrijgbaar met de hoogtepunten van de DVD registratie op CD. Daarnaast wordt ter ondersteuning van de dvd een promotionele single uitgebracht. De single “NTB” is een live track afkomstig van de dvd en zal alleen als download beschikbaar zijn en tevens ondersteund worden door een videoclip met de beelden uit de show.
Tracklisting DVD
01. Je leeft maar een keer
02. Het leven is mooi
03. Kindertijd medley
04. Manke Nelis medley
05. Johnny Jordaan medley
06. Bloemetje
07. Het levende bewijs
08. Mijn zoon
09. Napolitaanse medley
10. Laat ons niet alleen
11. Droomland
12. Musical medley
13. Willy Alberti
14. Willeke Alberti medley
15. Vrienden voor het leven
16. Hazes medley
17. De vrolijke koster
18. Kroegen medley
19. Hart en Ziel
20. Verdomd alleen

Tracklisting Limited 2CD
CD1: 1 Levende Bewijs 2 Het Leven Is Mooi 3 Bloemetje 4 Laat Ons Niet Alleen 5 Hand Op Mijn Hart 6 Hart En Ziel 7 Heel Mijn Leven 8 Mijn Zoon 9 Moeder 10 Jij Weet Wat Liefde Is 11 Wat Doe Jij Me Aan 12 Je Leeft Maar 1 Keer CD2: Hoogtepunten van de DVD registratie 'LIVE IN HMH' op CD.