Wilbert Mutsaers nieuwe baas 3FM

31-07-2009 @ 13:42

Wilbert Mutsaers (39) wordt per 1 oktober zendercoördinator van 3FM en Radio 6. Hij volgt Florent Luyckx op die naar reclame/media-buro Y&R vertrok.
Dit maakte Directeur radioprogrammering Jan Westerhof vandaag (31 juli) bekend. Mutsaers is de opvolger van Florent Luyckx die deze zomer 3FM verliet om CEO te worden bij Y & R Not Just Film.
Wilbert Mutsaers is Creatief Directeur/Director Artist Development van Universal Music Nederland. Daarvoor was hij marketing directeur bij Universal Music voor zowel de pop- als jazz-afdeling, werkte hij voor Sony Music en voor Mojo Concerts/Live Nation.

Directeur Radioprogrammering Jan Westerhof
We zijn erg blij dat Wilbert het team komt versterken. Hij heeft als manager ruime ervaring in de muzieksector. In de Nederlandse muziekwereld en daarbuiten heeft hij een groot netwerk, en hij deelt met de makers van 3FM en Radio 6 een grote liefde voor muziek”, zegt directeur Radioprogrammering Jan Westerhof. "Vanuit zijn werk voor onder meer Universal weet hij als geen ander wat de betekenis is van radio voor de muziekcultuur."