Kraak & Smaak remixt MAXWELL en FEDDE LE GRAND

07-08-2009 @ 10:26

Het Nederlandse dj-producerstrio Kraak & Smaak heeft ‘Pretty Wings’, de eerste single van het nieuwe album Black Summers Night van Maxwell ge-remixt (release medio augustus). Single en album doen het erg goed in de VS: laatstgenoemde kwam met ruim 316.000 verkochte exemplaren in de eerste paar dagen van release binnen op #1 in de Billboard Top 200! Daarnaast staat de Kraak & Smaak remix van Fedde Le Grand’s nieuwe single Let Me Be Real op uitkomen. Releasedatum 17 augustus via Beatport.com.

NIEUWE SINGLE KRAAK & SMAAK MET BART B MORE REMIX
Van het album Plastic People met de hit Squeeze Me zal nog een laatste single uitkomen: Ain’t Gonna Take It No More (alias ‘Mad as Hell’). De internationaal flink aan de weg timmerende Nederlandse dance producer Bart B More neemt de remix duties waar. De release staat gepland voor eind augustus.

NIEUWE STUDIO EN NIEUWE PRODUKTIES
Naast dit alles hebben de heren zojuist een nieuwe studio betrokken en is men druk bezig met nieuwe producties. In de releaseplanning staan remixen voor o.a. Caro Emerald (‘Back It Up’), Jodie Kean (‘Mad World’), All Good Funk Alliance (‘Sock It To Ya’) en voor het najaar spiksplinternieuw eigen 12” werk, dat zeker hoge ogen gaat gooien.

SQUEEZE ME OP YOUTUBE
Dat Squeeze Me uitermate geschikt is om danspasjes op te oefenen blijkt op You Tube. Een greep uit de vele internationale filmpjes die op youtube te vinden zijn, van Amerikaanse breakdancers en Koreaanse skaters tot aan complete dansgezelschappen uit de Balkan!

KOMENDE SHOWS
En in de tussentijd gaat K&S natuurlijk gewoon door met dj en live shows. Zie onder voor de voorlopige data voor augustus en september:
Live:
08 augustus Solar, Roermond Kraak & Smaak Live
19 augustus Speakers, Delft Kraak & Smaak dj-set
21 augustus Vismarkt, Mechelen België Kraak & Smaak dj-set
21 augustus Zomerfeesten, Gorinchem Kraak & Smaak Live
27 augustus Burgerweeshuis, Deventer Kraak & Smaak dj-set
28 augustus Rosa Festival, Roermond Kraak & Smaak Live
04 september Nazomerfestival, Middelburg Kraak & Smaak Live
05 september Lieffestival, Bunnik Kraak & Smaak dj-set
05 september Mezz, Breda Kraak & Smaak dj-set
12 september De Piek, Vlissingen Kraak & Smaak dj-set
16 september Jaarmarkt, Alphen aan de Rijn Kraak & Smaak dj-set
19 september The Matrixx, Goffertpark Nijmegen Kraak & Smaak dj-set
20 september Celebrate The Season, Den Bosch Kraak & Smaak dj-set
21 september Nacht van de Vrede, Odeon Amsterdam Kraak & Smaak dj-set