De nieuwe van Jannes binnen op #1 in Album Top 100

08-08-2009 @ 14:04

'De nieuwe van….’ is de titel van het nieuwe album van volksheld Jannes die vorige week werd gepresenteerd werd in bomvol ‘Party Centrum Starlight’ te Nijkerkerveen. Vanaf de eerste tonen van dit nieuwe album wordt duidelijk dat we met Jannes te maken hebben: feest, up-tempo en vrolijkheid voeren de boventoon. De albumprestatie werd zoals men van Jannes gewend is; één groot feest! Vanaf het eerste tot het laatste nummer, bij oude en nieuwe hits, de fans stonden geen moment stil!

Jannes ontving het eerste exemplaar van zijn nieuwe album uit handen van producers en tekstschrijvers duo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het duo is medeverantwoordelijk voor het grote succes van Jannes en zijn muziek. Ook dit nieuwe album werd in samenwerking met hen opgenomen. Emile sprak Jannes vol trots toe tijdens de overhandiging; “Jannes we kunnen concluderen dat dit album zonder twijfel het beste is wat je ooit hebt gemaakt”. Jannes is in zijn mening wat voorzichtiger: “Ik ben heel erg trots op het eindresultaat, ik heb er heel veel liefde en arbeid ingestopt en hoop dat mijn fans over een paar weken zullen zeggen dat dit inderdaad mijn beste album ooit is, want voor hen heb ik dit album gemaakt!
Als grote verrassing voor Jannes werd het optreden nogmaals onderbroken voor een extra overhandiging. Jannes mocht namelijk voor een eerder uitgebracht album; ‘Als het zonnetje schijnt’ een platina album voor meer dan 60.000 verkopen in ontvangst nemen! Totaal overdonderd en zichtbaar geroerd nam Jannes de platina award in ontvangst en bedankte zijn fans die hem door alle jaren heen hebben gestuurd.
De nieuwe van….’ bevat naast de welbekende feestkrakers (‘Ietsie Pietsie’) natuurlijk ook meezingers (‘In ons café’, ‘Jij bent mijn zomerzon’) en ontroerende nummers (‘Zwevend naar geluk’ en ‘Daar is mijn haven’).

7 augustus jl. werd de nieuwe Album Top 100 voor de komende week bekend en is duidelijk geworden dat binnen 1 week na de release (en presentatie) het album op #1 is binnengekomen de in de lijst.

De komende periode zal Jannes er alles aan doen om zijn nieuwe album hoog in de Album Top 100 te blijven. Zo zal hij de komende weken door het land reizen voor de radio promotietour en zal Jannes ook promotionele optredens verzorgen bij verschillende muziekwinkels in het land. Daarnaast zal Jannes deze zomer de campings van Nederland onveilig maken tijdens zijn campingtour.

Voor meer informatie over Jannes, het album ‘De nieuwe van….” en zijn volledige agenda ga naar: www.jannesonline.nl