DJ JORDY LISHIOUS MAAKT REMIX VOOR LASGO

11-09-2009 @ 16:41

De Nederlandse dj/producer Jordy Lishious heeft voor de populaire Vlaamse danceformatie Lasgo een tech-house versie gemaakt van hun nieuwe hit ‘Lost’. Online is de dansvloerkraker verkrijgbaar via o.a. Dance-Tunes.com, Beatport en iTunes. Jordy Lishious’ remix was begin september Electro Tune Of The Week op Dance-Tunes en krijgt volle support van conculega dj’s als Lucien Foort, Peter Gelderblom, Marcel Woods en Tiësto - die het nummer heeft opgenomen in zijn Club Life Podcast (nr. 126) op Radio 538. De Jordy Lishious remix van ‘Lost’ beluister je hier: www.youtube.com/watch?v=2Q3ofqBxnRI.

JORDY LISHIOUS & LASGO
Op de tracklist van de single staan drie versies: 1. Radio Edit, 2. Extended Mix, en 3. Jordy Lishious Remix. Op 10 augustus verscheen ‘Lost’ (inclusief remix van Jordy Lishious) al op vinyl in België: de plaat kwam binnen op #1 in de Belgische Dance Chart en stond 3 weken bovenaan de lijst. Opvallend aan deze nieuwe Lasgo single is de bijdrage van Jordy Lishious, die als enige artiest een remix van het nummer mocht maken.

Jordy: “Onze samenwerking is op een bijzonder manier tot stand gekomen. Peter Luts van Lasgo volgde mij op twitter. Zonder dat we elkaar ooit ontmoet hadden vroeg hij me een remix te maken van ‘Lost’. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Het was best een uitdaging om het werk van Lasgo te bewerken, zonder daarbij af te stappen van mijn eigen sound.” Het management en de muziekmaatschappij waren zo enthousiast over de remix van Jordy Lishious dat ze besloten hebben deze ook als bonustrack aan het nieuwe album van Lasgo toe te voegen, dat 28 september uitkomt.

LASGO - LOST
Lost’ gaat over een meisje dat de ontrouw van haar vriendje in positieve energie weet om te zetten: vanaf nu komt ze zelf op de eerste plaats, zonder zich verloren te voelen. Slechte mannen ben je liever kwijt dan rijk! De makers van het origineel, Peter Luts en Jef Martens, hebben hun persoonlijke ervaringen en professionele vaardigheden perfect weten te combineren in deze plaat. Voor Jelle van Dael, die na het vertrek van Evi Goffin via het tv-programma ‘Let's Go Lasgo’ verkozen is tot nieuwe zangeres, is dit de derde Lasgo single waarop zij de vocalen verzorgt. Jordy Lishious over het thema van het nummer: “Ik denk dat iedereen zich wel kan vinden in de tekst. Jezelf op de eerste plaats zetten, zonder daarbij anderen te kwetsen, is altijd belangrijk.

MEER JORDY LISHIOUS
Twee weken verscheen op het muzieklabel Sneakerz MUZIK nog een remix van zijn hand: ‘Taped - The Question’ (Jordy Lishious Remix). Dit nummer stond direct bij de highlights van de week op Dance-Tunes.com en wordt veel gedraaid door bijvoorbeeld Erick E, Rehab, Bart Claessen en Eric van Kleef (SlamFM). Geen remixen maar eigen nummers die het erg goed doen zijn ‘1Up / Flapneck’ op het label Blackbird van Fedde le Grand & Funkerman, die net als o.a. Funkagenda, Sander Kleinenberg en Benny Rodrigues de track direct aan hun favorieten hebben toegevoegd, en ‘Boiler / Tweaker’; een release op Avanti, het sublabel van Tiësto's Black Hole Recordings. Deze laatste track krijgt support van o.a. Axwell, Hernan Cattaneo, BT, Hardwell, Cor Fijneman, Jonas Steur en Dennis Ruyer (Dance Department).
Jordy Lishious online volgen kan via:
www.youtube.com/jordylishious
www.myspace.com/jordylishious
http://jordylishious.hyves.nl
www.twitter.com/jordylishious
www.jordylishious.com