Koffiehuis de Ooievaar nu eindelijk op DVD

12-10-2009 @ 15:06

Koffiehuis de Ooievaar: een van de meest opvallende voorstellingen van het afgelopen theaterseizoen. Gekozen tot een van de drie beste theatershows van 2008 (Toneelpublieksprijs).
Deze theatershow vertelt het spannende verhaal van twee kermisbroers in een Haags koffiehuis, op zoek naar de erfenis van hun vader. Ze raken verstrikt in een doolhof van heden en verleden, met een een zeer verrassende ontknoping!
De combinatie van het werk van Fred Delfgaauw en van Sjaak Bral deed vele wenkbrauwen fronsen, maar publiek, theaterprogrammeurs én critici zijn overtuigt: Koffiehuis de Ooievaar is een wonderbaarlijk mooie voorstelling.
Nu, na 160 shows - in Nederland en Belgie - eindelijk op DVD verkrijgbaar. In perfecte kwaliteit: DVD-9 en 5.1 Dolby Stereo.
Meesterverteller Fred Delfgaauw maakt al 25 jaar schitterende voorstellingen en won de NRC Toneelpublieksprijs (2005). Hij wordt geroemd om zijn prachtige ontroerende theaterstukken, waarbij bezoekers steeds weer diep onder de indruk het theater verlaten.
Cabaretier Sjaak Bral 'banjert vrolijk door de porseleinkast van de kleinkunst' (Het Parool). Zijn publiek verlaat de zaal buiten adem van het lachen.

Artist: Sjaak Bral / Fred Delfgaauw
Title: Koffiehuis De Ooievaar
Bestelnummer DVD: BRAL 296005
Release: 16 oktober 2009

Meer info: www.sjaakbral.nl
www.mojotheater.nl