Vernieuwde SevenGames.nl nu social-gaming-platform

29-10-2009 @ 17:20

Samen spelen en communiceren: dat is waar het allemaal om draait op het geheel vernieuwde games-platform www.SevenGames.nl dat vanaf nu online is. Het games-platform is daarmee het eerste social-gaming-platform van een tv-zender in Nederland; SBS. Op het vernieuwde platform staat samen spelen nu nog meer op de voorgrond. Hiermee gaat een wens van de gebruikers in vervulling. Zij wilden vooral een platform waarop ze konden spelen, en dan bij voorkeur samen met anderen.

De basis van het vernieuwde SevenGames.nl bestaat uit gebruiksvriendelijkheid, de beste games en klassieke social-community-features zoals een chatroom en prikbord. Hiermee wordt het gamen gecombineerd met social media tot een uniek social-gaming-platform. Gebruikers kunnen vanaf nu een persoonlijke avatar maken en vormgeven. Dit is een virtueel personage waarmee ze binnen de  SevenGames-community contact met andere spelers kunnen maken.

Online gamen, games downloaden of een on demand abonnement afsluiten zodat er voor een vast bedrag onbeperkt gespeeld kan worden, het is allemaal mogelijk op SevenGames.nl. De site biedt naast betaalde ook een grote hoeveelheid gratis games die interessant zijn voor de gaming-fan, maar ook voor de gebruiker die af en toe een spelletje speelt. Het aanbod op Sevengames.nl is uiteenlopend van adventure- en actie games tot familie- en kids games. Ook zijn er games te vinden met een duidelijke link met de tv-programma’s van SBS.

Bezoek de website en ervaar zelf de nieuwe wereld van social gaming op: www.sevengames.nl .