Nederland klaar voor Sisters of Soul: Big Black & Beautiful

10-11-2009 @ 12:15

Na 3 zeer succesvolle theatertournees, 2 live CD's en een spetterende DVD vanuit Koninklijk Theater Carré, komen de dames van Big Black & Beautiful nu met hun eerste studio album. Op 30 oktober 2009 is "Everything's Changing" uitgekomen, het eerste in de studio geproduceerde album waarmee een grote Big Black & Beautiful droom werkelijkheid is geworden.

Naast BB&B's versies van hits als "Treat Us Like A Lady" (vrouwelijke versie van the Temptations hit "Treat Her Like A Lady") en de soul classic "Best Of My Love", bevat het album ook 4 originele stukken door de dames zelf geschreven en een aantal tracks die je misschien niet had verwacht van BB&B, zoals de cover van "Ballroom Blitz" van The Sweet uit de jaren '70 of "Kiss From A Rose" van Seal. Dit album barst uit zijn voegen van uptempo hits en ontroerende ballades, gezongen door met recht bekroond als de 3 beste soul zangeressen van Nederland.

Na jaren in de theaters te hebben gespeeld nemen de dames nog een stap en zullen zij op 23 april 2010 hun eerste concert geven in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Tijdens dit concert gaan de "Sisters Of Soul" natuurlijk ook nummers zingen van hun nieuwe album, maar ook terugblikken op het materiaal dat zij de afgelopen jaren in de theaters hebben gezongen. Dit beloofd een waar spektakel te worden! Tickets voor dit concert worden verkocht via de reguliere kanalen.

Op 28 november om 19.00 uur, zendt RTL8 een uur durende special uit van het concert dat Big Black & Beautiful verleden jaar gaf in het Koninklijk Theater Carré. Deze special zal duidelijk maken waarom de Telegraaf schreef dat iedereen die stil kan zitten bij een concert van BB&B snel naar de dokter moet!

www.BBB-online.nl
www.myspace.com/BBBsoulsisters
(berk music)