DE COMPLETE SERIE 'GOOISCHE VROUWEN' Nu VERKRIJGBAAR IN LUXE VERZAMELBOX

27-11-2009 @ 19:13

Op 23 oktober jl. kwam er na vijf seizoenen ‘lief en leed’ in het Gooi een einde aan de hitserie ‘Gooische Vrouwen’. Het doek viel definitief. Voor alle fans die geen afscheid willen nemen van de Gooische vriendinnen is er vanaf 27 november een prachtig collectors item verkrijgbaar. Dan verschijnt namelijk een luxe Gooische Vrouwen box in de vorm van een boek waarin alle vijf seizoenen zijn samengebracht.

Naast de 42 afleveringen zijn er ook vele extra’s toegevoegd aan deze luxe box. Alle cast en afleveringsfoto’s, exclusieve portretfoto’s van de hoofdrolspeelsters en bloopers zijn te vinden in deze exclusieve verzamelbox. De box, die volledig in Gooische stijl is opgemaakt, verschijnt in gelimiteerde oplage en is daarmee een exclusief collector’s item voor de fans.

Vanaf het eerste seizoen was Gooische Vrouwen een kijkcijferkanon, elke aflevering zaten er meer dan 1.5 miljoen mensen voor de buis gekluisterd om mee te leven met de vier Gooische vriendinnen. Ook blijkt het succes van de serie uit de verkoopaantallen van de DVD boxen. In totaal zijn er van de eerste vier seizoenen al meer dan 400.000 stuks verkocht. De DVD van seizoen vijf die op 23 oktober jl. verscheen leverde zelfs goud uit (meer dan 50.000 stuks!). Daarnaast werd de serie tot drie keer toe genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring (2006, 2007 en 2008) en dit jaar mochten ze dan eindelijk de Gouden Televier-Ring in ontvangst nemen.

Gooische Vrouwen vertelt over het leven van vier vriendinnen: Cheryl, (Linda de Mol) Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk). Deze mondaine vrouwen wonen in dezelfde residentiële buurt, midden in het Gooi. Er is geen tekort aan sportwagens, snoepreisjes, dure scholen, villa's, merkkleding en botox. Maar ook aan problemen geen tekort; Affaires, moord, ongelukken, verslavingen, een geboorte en een miskraam volgden elkaar in hoog tempo op!

Voor meer informatie over de Gooische Vrouwen-serie, CD’s, DVD’s of de luxe verzamelbox ga naar:

www.rtl.nl of www.cnrentertainment.nl