Curaçao North Sea Jazz data en locatie bekend

10-12-2009 @ 15:02

Eind september werd bekend gemaakt dat het North Sea Jazz Festival op Curaçao neerstrijkt, nu zijn ook de data en locatie bekend. De eerste editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 september 2010. De locatie voor het evenement is het World Trade Center, Piscadera Bay, Curaçao.

In en rondom het WTC zullen gedurende deze twee festivaldagen diverse internationale artiesten op meerdere podia optreden. Gedurende de week voorafgaand aan deze 2 mooie avonden zullen op diverse locaties op het eiland verschillende losse North Sea Jazz concerten worden gegeven.

Er worden op dit moment met verschillende artiesten onderhandelingen gevoerd en de organisatie is druk in de weer om de vele andere aspecten die op het festival betrekking hebben te coordineren. Een ding is zeker; het wordt een pracht en overgetelijk evenement opgeluisterd met hele grote namen uit de jazz, funk, soul, latin, salsa en R&B wereld.

In januari 2010 gaat de website van Curaçao North Sea Jazz online. Daarna volgt zo snel mogelijk meer informatie over het programma en de kaartverkoop. Naast reguliere kaartverkoop is het vanuit Nederland ook mogelijk om Curaçao North Sea Jazz arrangementen te boeken. Reisorganisatie Does Travel & Cadushi Tours is exclusieve travelpartner van het festival.

Het Curacao North Sea Jazz Festival is een initiatief van Stichting Fundashion Bon Intenshion en MOJO Concerts B.V. en wordt door voormelde stichting gesponsord.