ANDERSON PRESENTEERT GRATIS REMIXEN

02-02-2010 @ 15:17

In afwachting van een nieuw album komt het Nederlandse electropop duo 'Anderson' met vijf gratis remix downloads. Het duo produceerde zelf een remix voor de Deense zangeres RebekkaMaria en een viertal andere artiesten haalden Anderson's underground hit 'Trevor * On The Dancefloor' door de mangel.

2009 was een zeer druk jaar voor Anderson. 'It Runs In The Family', het tweede album van het duo, werd lovend ontvangen in Noord-Amerika en Japan. De culthit 'Trevor * On The Dancefloor' behaalde zelfs airplay op de Amerikaanse MTV en werd gebruikt als soundtrack voor de Myspace game 'Hit Machine'. Er werd een videoclip opgenomen in Hollywood en als klap op de vuurpijl volgde afgelopen de zomer een heuse wereldtournee door Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Op dit moment zijn de heren van Anderson druk bezig met het schrijven van songs voor een derde album. Om het wachten wat te veraangenamen, werd besloten om een aantal remixen als gratis download aan te bieden aan de fans. 'Oh Solitude' is de nieuwste single van de Deense zangeres RebekkaMaria. Op verzoek van deze Scandinavische indiepop-diva, electrocuteerde Anderson haar track, wat resulteerde in positieve aandacht op Gaffa.dk, de grootste Deense muziekwebsite, en een aantal blogs als Eletroqueer, Muzic, Stytzer en Eclectro.

Anderson's 'Trevor * On The Dancefloor" kwam afgelopen jaar regelmatig voorbij op zowel radio (3FM, KinkFM) en televisie (MTV, TMF). The Bells, Oh Boy, Ronnieism en Timo Rozendal deden allen hun best om Trevor van een nieuw jasje te voorzien. De resultaten mogen er zijn. Alle remixen zijn vanaf nu gratis te downloaden via www.radioanderson.com .

Anderson tourdata:
13.02 WinterWakeUp Festival - Oslo (NO)
22.05 Volkoren Festijn - Hedon - Zwolle (NL)