JISKEFET LULLO'S: DE HEB JE NOG GENEUKT-TOUR + DVD

16-02-2010 @ 14:50

Ey, Lullo, nog geneukt?” De huidige herhalingen op TV bewijzen het wederom: de Lullo’s van Jiskefet blijven onverminderd populair. Daarom zullen ze op 6 en 7 april 2010 nog één keer bij elkaar komen om de grondvesten van de Heineken Music Hall te doen schudden onder het geweld van de kortste maar krachtigste tournee in de geschiedenis. Op 6 april is namelijk de opening en op 7 april de afsluiting van de Heb Je Nog Geneukt Tour van het legendarische trio Van Binsbergen, Kerstens en Kamphuijs, oftewel de Lullo’s.
Die avonden zullen op een groot scherm de grootste Jiskefet televisiesuccessen te zien zijn, afgewisseld met een keur aan speciaal voor deze tournee ontwikkelde, niet eerder vertoonde live acts. Vele onvergetelijke Jiskefet figuren maken hun opwachting, waaronder de Duitse Soldaten, de Debiteuren/Crediteuren karakters, Melvin, Henk Mul, Tony van Heemschut en last but not least de Lullo’s zelf, natuurlijk.
Tevens zullen onder begeleiding van een band bestaande uit de illustere namen Leon Klaasse (drums), Peter Warnier (bas), Jac Biko (gitaar) en Bart van Poppel (Hammond, gitaar) de bekendste Jiskefet songs ten gehore gebracht worden, waaronder “Haar in mijn Glas”, “Vuur & Vlam”, “Technofax”, “Laat Je Rode Rokje Zien” en “Mijn Club”.
Aan de tournee is bovendien de release gekoppeld van een geheel vernieuwde Lullo DVD Box met naast alle Lullo afleveringen nooit eerder vertoond materiaal en andere extra’s.
Beide avonden zullen voor TV uitzending worden opgenomen om daarna als DVD te worden uitgebracht.
Absoluut een avond voor de hardcore Jiskefet fan met maar liefst twee uur lang humor, muziek en spektakel! “Da's goed, ik vind 't goeeed!”

http://www.jiskefet.nl
http://www.bertus.com