Jiskefet kondigt release aan van DVD Goeiesmorgens - de musical

07-02-2011 @ 12:44

Werd in december 2010 ‘Goeiesmorgens – De Musical’ aangekondigd door de heren van Jiskefet, nu maakt het Jiskefet management bekend dat de shows worden gefilmd en zo spoedig mogelijk uitgebracht zullen worden. Waar de vorige DVD release een kleine 6 maanden op zich liet wachten (5 uitverkochte shows in april / DVD release “Heb je nog geneukt tour” in november 2010), de DVD van de komende shows zal waarschijnlijk binnen 2 weken te koop zijn.
In eerste instantie zal een compilatie versie op TV worden uitgezonden, weeks na de shows in april” aldus Jiskefet manager Annemiek van der Hel. “Binnen 2 weken na de shows willen we DVD in de winkel hebben liggen. Een ambitieus plan, maar haalbaar”.

In navolging van deze zet zal Bertus Distributie weer voor de distributie zorgen. Had de vorige reeks (De Heb Je Nog Geneukt Tour) de sfeer van een serie concerten, ditmaal wordt de musical als uitgangspunt genomen. Het thema musical sluit naadloos aan bij de kantoortypes; de enige keer in het jaar dat zij hun saaie leventje kunnen ontvluchten om zich een avond onder te dompelen in de sprookjesfabriek van Van den Ende en consorten.
Evenals vorige keer zullen verschillende andere Jiskefet types hun opwachting maken. Voor dit spektakel zullen nieuwe songs geschreven worden, aangevuld met bestaand (Jiskefet-) materiaal en een aantal nieuwe filmpjes. Naast de muzikale begeleiding door een liveband maakt Jiskfet weer gebruik van het ballet van Lucia Marthas.
Jiskefet staat in de HMH te Amsterdam op 1 t/m 5 april 2011 (1 & 2 april uitverkocht)

http://www.jiskefet.nl/

Volg Jos, Edgar & Storm via twitter ! @dc_jos @dc_edgar @dc_commandstorm